Det bästa hunddagiset för min hund

Hej alla glada läsare och välkomna hit till min lilla blogg. Jag är så glad att ni har hittat hit och att ni kommer tillbaka för att läsa och kommentera på mina inlägg. Ni får mig verkligen att känna mig så otroligt stöttad och älskad av er. Idag tänkte jag berätta lite för er om något som jag vet att ni har sett fram emot så mycket, eftersom ni har tjatat på mig sedan det förra inlägget om att skriva ett till om just detta, nämligen ett hunddagis i Täby och Vallentuna.

Som ni vet så har jag en liten vovve, en japansk spets på två år, som behöver så mycket stimulans att hon inte kan stanna ensam hemma medan jag är på jobbet. Därför behöver jag lämna in henne på hunddagis i Täby för att hon ska hålla sig nöjd och glad. På detta hunddagis, Stay and play hundcenter AB, har hon sällskap av andra hundar och är stimulerad och blir så omhändertagen att det nästan är som rena rama semestern när hon kommer dit på morgonen. När jag sedan åker dit för att hämta henne på eftermiddagen är hon så glad och sprallig, och vill nästan inte åka därifrån. De som jobbar på detta hunddagis i Täby är riktigt duktiga på att ta hand om hundar och jag känner mig helt trygg med att lämna min lilla hund hos dem. Det finns liksom ingen anledning till att känna sig osäker, för de tar så god hand om min hund att det verkligen är det bästa alternativet. Dessutom kan de erbjuda hundtrim för att snygga till din lilla hund lite extra.