Det bästa med att jobba på salong

Hej på er mina fina läsare! Jag skulle vilja berätta lite mer om hur det är att jobba på Anna Widing Skincare här i fantastiska Stockholm! Jag tycker att ni som är mer intresserade ska ta och kika in på hemsidan som är www.awskincare.se och se vad som erbjuds på salongen.

Det allra bästa med mitt jobb är att göra kunder nöjda och glada och se dem lämna salongen med ett leende. Det gör mig alltid lika glad i själen att se att man fått en människa glad. Det är det allra bästa i livet och det som gör att jag valt just det yrket jag valt, förutom mitt självklara intresse för välmående och skönhet generellt.

Det vi alltid strävar efter på Anna Widings salong är att alltid ge den bäst möjliga servicen och behandla varje kund på bästa möjliga sätt. Jag tycker att det allra viktigaste är att man lyssnar på varje kunds enskilda önskemål och ger varje kund precis det som den kunden vill ha utav oss.

Vår salong ligger mellan Vasastan och Norrmalm här i Stockholm, rätt så nära Sveavägen. Jag vill bara berätta hur himla glad och nöjd jag är av vad ni skrivit och att ni som skrivit är nöjda med oss på salongen. Jag tänkte tipsa lite om vår hemsida igen, så att ni som vill, kan läsa lite mer utförligt, samt även boka tid hos oss om ni är