Drömmar om framtiden

Jag tror att jag precis har rett ut vilket världens roligaste arbete är. I alla fall vad jag hade tyckt. Jag tycker att det är kul att rita, teckna och att formge. Jag var också tidig med att hitta min kunskap och kvalitet för det. det började redan på dagis, där spenderade jag många timmar i rit-rummet, satt och pysslade och hade med mig saker till hela familjen när jag kom hem på eftermiddagarna. När jag blev äldre så lämnade jag det spåret och jag arbetar nu som säljare på ett företag med säte i Lund och Helsingborg. Jag reser runt i Sverige och säljer olika produkter till framförallt privatpersoner och mindre företag. Jag och min sambo, sedan fem år tillbaka, ska få vårat första barn och ungefär sex månader. Vi bor nu i en lägenhet i Lund men ska bygga hus i Lund som vi på egen hand har varit med och gjort en stor del utav. Jag har nu tagit min skapande ådra i famn och skissat på en ritning och planlösning under ungefär ett år. Vi gick sedan med vår idé till en arkitekt i Lund som heter Sanchez – Arkitekt och Byggnadssamordning. De ska ta hänsyn till vår ritning och nu förverkliga vårt projekt genom att ta hänsyn till de praktiska detaljerna såsom el, värme, vatten, sol, vind och så vidare. Då insåg jag hur roligt jag hade tyckt det hade varit att vara arkitekt, att få förverkliga folks drömmar och visioner. Det är en ganska lång utbildning men jag har på riktigt tänkt om jag skulle skola om mig till arkitekt istället. Jag tror att det hade kunnat vara ett arbete som hade passat mig riktigt bra. Vi får se, det är mest önsketänkande, tror det är försent för mig att ta tag i det nu, speciellt när vårt första barn är på väg. Jag får fortsätta att vara hobbyarkitekt.